Wilt u de schutterij steunen door middel van een jaarlijks financiële bijdrage, word dan “Vriend van Schutterij St. Martinus Born”. 

Schutterij St. Martinus Born bestaat ruim 400 jaar. Uiteraard is de functie van de huidige schutterij niet meer dezelfde als in de beginjaren, maar ook nu nog is de schutterij bij vele culturele evenementen, zowel op kerkelijk als wereldlijk vlak, nadrukkelijk aanwezig. 

Eind 2012 hebben wij onze vertrouwde locatie aan de Kempstraat moeten verlaten. Onze nieuwe locatie, op het terrein van sportcomplex “Op den Toren”, is nu gereed.  

Ondanks dat we met vele vrijwilligers veel werk hebben verzet, heeft de inrichting van dit nieuwe terrein handen vol geld gekost. Het aanschaffen van de verplichte kogelvanger was nog een extra kostenpost. De schutterij had een financiële reserve, maar dit potje is opgegaan aan het inrichten van het nieuwe schuttersterrein.

De schutterij heeft een reserve nodig voor het reguliere onderhoud en aanschaf van uniformen, het onderhoud van de buks en de broodnodige vervanging van het vaandel. 

Voor € 35 per jaar kunt u al Vriend worden van schutterij St. Martinus Born. 

Wij stellen het uiteraard zeer op prijs als u ons op die manier wil steunen!

U kunt daarvoor het formulier aanvragen bij onze secretaris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wat mag u als “Vriend” van ons verwachten?

  • Uw (bedrijfs)naam wordt vermeld op het bord van de “Vrienden van Schutterij St. Martinus” in ons schutterslokaal en op de website;

  • U ontvangt een speldje als teken dat u “Vriend van Schutterij St. Martinus” bent;

  • U wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse ledenmiddag van onze schutterij, waarvoor wel een eigen bijdrage wordt gevraagd;

  • U wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse BBQ van de onze schutterij, waarvoor wel een eigen bijdrage wordt gevraagd;

  • U ontvangt regelmatig onze nieuwsbrief.

    Bij voorbaat onze hartelijke dank.