Lees hier het laatste nieuws over onze verenigingBekijk hier onze nieuwsbrieven


13 november 2023

25 mei 2023

28 april 2023

17 maart 2023


Schutterij zoekt muziekdocent

29 november 2023

Onze schutterij is per direct op zoek naar een muziekdocent die de lessen kleine trom kan verzorgen voor onze jeugdopleiding (muziektheorie en praktijk).

Wij hebben momenteel 5 jeugdleden in opleiding op uiteenlopend niveau, van beginner+ tot gevorderd. Lesdag en -tijdstip in overleg. Ervaring in de schutterswereld is een pre!

Heb jij interesse of ken jij iemand die geïnteresseerd is? ...


Bekijk hier de aftermovie van het OLS 2023 in Born!

16 november 2023

Bekijk hier de aftermovie van het OLS 2023 in Born, gemaakt door Rockateer.

Herdenkingsplechtigheid Britse gevallenen

01 november 2023

Herdenkingsplechtigheid Britse gevallenen op de R.K. begraafplaats (Mgr. Buckxstraat) te Born op zaterdag 11 november 2023 om 16:00 uur.

Georganiseerd door schutterij St. Martinus Born in samenwerking met de stichting Oorlogsgravencomité Sittard.

Schutterij St. Martinus Born en het Oorlogsgravencomité Sittard herdenken ook dit jaar weer gezamenlijk de Britse gevallenen uit de Tweede ...


De vogel is af!

03 september 2023

Met trots presenteren wij ons koningspaar voor het schuttersseizoen 2024. Elke Verjans wist de vogel af te schieten en zich daarmee tot Koningin van onze schutterij te kronen. André Bus zal haar als Koning en zilverdrager vergezellen.

Ook voor de burgervogel is hard gestreden. Marion Lamberigts zal onze schutterij dit seizoen vertegenwoordigen als Burgerkoningin.

Gefeliciteerd beiden!


[AFGELAST] - Rommelmarkt schutterij St. Martinus Born op zondag 2 april 2023

02 februari 2023

De Rommelmarkt op 2 april is helaas afgelast wegens te weinig aanmeldingen. Graag verwelkomen we u op een van onze andere activiteiten!

----------

Schutterij St. Martinus Born organiseert op zondag 2 april a.s. weer een rommelmarkt. Schrijf je nu al in voor deze markt via rommelmarkt.schutterijborn@outlook.com. Wees er op tijd bij, want vol is vol!

Deze markt vindt plaats in het ...


Oud ijzer ophaaldagen 2023

24 december 2022

Het ophalen van oud ijzer is een van de belangrijkste inkomstenbronnen voor onze schutterij. Onze leden komen daarom oud ijzer, elektrokabels, accu“s en andere metalen graag bij u ophalen (geen koelkasten of vriezers). Bij voorbaat dank voor uw steun!

Meld uw oud ijzer aan via het aanmeldformulier op
schutterijstmartinusborn.nl/oudijzer

Liever telefonisch of per mail aanmelden? Neem ...