Meld je aan voor de kienavond van de schutterij!Beste kieners,

De kiendata van 2021 zijn bekend! De eerstvolgende editie staat onder voorbehoud gepland op 28 september 2021. Vanwege de vele onzekerheden die de coronapandemie met zich meebrengt kunnen we nog niet met zekerheid zeggen dat de kienavond door zal gaan. De schutterij en het gemeenschapshuis doen er in ieder geval alles aan om dit op een veilige manier mogelijk te maken.

Wanneer we zeker weten dat de kienavond door zal gaan laten we dit weten via onze website en onze Facebook-pagina. Indien u zich had aangemeld voor de kienavond van 29 september 2020 ontvangt u van ons ook een e-mail zodra de inschrijving weer open gaat. We hopen dat we u snel weer kunnen zien op een van onze kienavonden!

Aanmelden
De inschrijving voor de kienavond van 28 september 2021 is op dit moment gesloten.

Afmelden
Indien u toch niet naar de kienavond kunt komen vragen we u vriendelijk om zich telefonisch af te melden via 06-29477044 (Harry Verjans), of digitaal door hier te klikken.


×

U bent bijna afgemeld!

Vul hieronder de gegevens in waarmee u bent aangemeld, zodat we uw aanmelding kunnen vinden. U ontvangt vervolgens een e-mail op het e-mailadres dat u bij uw aanmelding hebt gebruikt.

Door op de link in deze e-mail te klikken, bevestigd u uw afmelding.


Verwerking gegevens
Uw gegevens worden 14 dagen na de kienavond vernietigd, tenzij u anders aangeeft. Hoe wij omgaan met gegevens van bezoekers leest u in onze privacy policy.