Volgens onze website gebruik je momenteel Internet Explorer om onze pagina te bezoeken. Internet Explorer is helaas een verouderde browser die niet meer volledig ondersteund wordt. Voor de beste gebruikerservaring raden we je aan Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge of Opera te gebruiken.
Je browser ondersteunt helaas niet alle onderdelen van onze website! Je krijgt daarom een versimpelde versie van de website te zien. Update je browser of download Google Chrome hier om de volledige functionaliteit van de website te kunnen benutten.

Welkom op de website van schutterij Sint Martinus Born!De website is bedoeld voor de leden van de schutterij, mensen die lid willen worden van schutterij Sint Martinus Born en mensen & bedrijven die de schutterij een warm hart toedragen. Op deze website vind je alle informatie over onze schutterij.


Bekijk hier de aftermovie van het OLS 2023 in Born!
Video gemaakt door Rockateer.


Leden kunnen via het icoontje rechtsboven inloggen om diverse verengingsdocumenten te raadplegen.

Niet gevonden wat je zoekt of toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op! Onze privacy policy is via het slotje rechtsbovenaan de pagina te raadplegen.