Volgens onze website gebruik je momenteel Internet Explorer om onze pagina te bezoeken. Internet Explorer is helaas een verouderde browser die niet meer volledig ondersteund wordt. Voor de beste gebruikerservaring raden we je aan Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge of Opera te gebruiken.
Je browser ondersteunt helaas niet alle onderdelen van onze website! Je krijgt daarom een versimpelde versie van de website te zien. Update je browser of download Google Chrome hier om de volledige functionaliteit van de website te kunnen benutten.

Schutterij St. Martinus Born is de winnaar van het OLS 2022 in Meijel!

Op zaterdag 9 juli 2022 won schutterij St. Martinus uit Born het OLS in Meijel. Na een zinderende strijd was het zestal van Born te sterk voor dat van St. Willibrordus Obbicht.

Nu is het aan Born om in 2023 het OLS te organiseren, en wel op 2 juli 2023! Dit alles onder het motto: "Biejein in Bor".

Wil je weten hoe dat gaat of wil je ons zelfs meehelpen door je aan te melden als vrijwilliger? Volg het OLS 2023 Born dan op Facebook, Instagram en via de website: ols2023.eu!


Leden kunnen via het icoontje rechtsboven inloggen om diverse verengingsdocumenten te raadplegen.

Niet gevonden wat je zoekt of toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op! Onze privacy policy is via het slotje rechtsbovenaan de pagina te raadplegen.